Investeringsaftrek op je beveiliging tijdelijk opgetrokken tot 25%. 

Meer dan 10.000 bedrijven gingen jouw voor

Altijd Dichtbij

Ons team van deskundige professionals zet zich in voor de veiligheid en het succes van onze klanten. 

Wij zijn thuis in een brede waaier van sectoren en hebben vestigingen over heel België.
Bovendien beschikken wij over een eigen meldkamer, waarmee u 24/7 remote support heeft.

INCERT-Gecertificeerd 

Al onze systemen voldoen aan de hoogste eisen en zijn INCERT-gecertificeerd. Zo weet je zeker dat, als er iets gebeurt, de verzekering ook uitbetaalt omdat jij kan laten zien dat de beveiliging op orde is.

@IWantSimple  A big part of our process is about validation and details, but speed to market is also key. Make it simple!

John Smith
@JohnSmith

@IWantSimple  A big part of our process is about validation and details, but speed to market is also key. Make it simple!

Jane Smith
@JaneSmith
Vraag een vrijblijvende offerte
© Copyright 2020

Vergunde onderneming ibz 0541.717.482

Voor zelfstandigen en 
kleine vennootschappen

Beveilig Jouw Bedrijf Nu 

We zijn heel tevreden over de samenwerking: het contact verloopt vlot, de installatie liep gesmeerd en je kunt blindelings vertrouwen op hun professionele advies.

Thys Tempelaere

Technisch Manager, Fides Petfood

"

Ben je het slachtoffer geworden van vandalisme of een poging tot inbraak? Dan heb je dankzij camerabewaking bewijsmateriaal in handen! Daarnaast is het ook ideaal als extra controle bij een alarm.

Om de impact van de huidige crisis op de economie enigszins te verminderen, kondigde de Belgische regering een eenmalige bijkomstige investeringsaftrek aan van je investering in beveiliging. De investeringsaftrek op vaste activa die worden verkregen tussen 12 maart 2020 en 31 december 2020 wordt tijdelijk verhoogd tot 25%. 

Deze maatregel geldt enkel voor zelfstandigen en kleine vennootschappen die in beveiliging investeren. 

Elke zes minuten wordt iemand het slachtoffer van een inbraak in België. Bescherm je bedrijf dus tegen inbraakrisico’s. Want je wint meer dan je denkt.

Wil je enkel specifieke personen toelaten in bepaalde ruimtes van je bedrijf? Een strikt beheer van de toegang tot je gebouwen is essentieel voor een waterdicht beveiligingsplan. Geef daarom enkel toegang aan de juiste personen, voor de juiste ruimtes, op de juiste tijdstippen.

Bedrijven vormen een groot risico voor brand. Het gebruik van lichtontvlambare producten en industriële installaties die op een hoge spanning werken zijn hier vaak de boosdoeners. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje.

Onze Beveiligingsoplossingen

Vraag een offerte aan en maak kans op een gratis Fatmax ter waarde van € 350*.

* Bij ondertekening van een contract ter waarde van minstens € 1500 in één van de beveiligingstechnologieën van STANLEY Security. Actie niet cumuleerbaar met andere acties. Actie geldig tot 31 december 2020.