Meer dan 10.000 bedrijven gingen jouw voor

Geen Verrassingen

Geen verborgen kosten: voor een vast bedrag per maand heb je apparatuur, installatie, onderhoud en 24/7 service. Ook voor aanvullende diensten zoals videoverificatie betaal je altijd een vast bedrag per maand.

24/7 beschikbaar

Met videoverificatie staat jouw CCTV 24/7 op scherp: bij verdachte situaties alarmeren wij direct de politie, is er niks aan de hand schakelen wij het alarm weer in zonder dat we jou lastig hoeven te vallen.
 
Je krijgt nu de eerste 6 maanden videoverificatie gratis.

CCV BORG-Gecertificeerd Systeem

Al onze systemen voldoen aan de hoogste eisen en zijn CCV BORG-gecertificeerd. Zo weet je zeker dat, als er iets gebeurd, de verzekering ook uitbetaalt omdat jij kan laten zien dat de beveiliging op orde is.

@IWantSimple  A big part of our process is about validation and details, but speed to market is also key. Make it simple!

John Smith
@JohnSmith

@IWantSimple  A big part of our process is about validation and details, but speed to market is also key. Make it simple!

Jane Smith
@JaneSmith
© Copyright 2021

Ik voel mij weer veilig! Met de inbraak- en branddetectie van STANLEY Security geeft mij een geruststellend gevoel wanneer ik niet aanwezig ben.

"

Tomi Rezso

Autopoetsrezso

Efficiëntie is dé manier om productiviteit te bereiken en jouw onderneming vooruit te helpen. Het UNA-ecosysteem helpt je jouw activiteiten te optimaliseren op basis van automatisering en inzichten voor een intelligenter besluitvormingsproces, zodat jouw bedrijf productiever en efficiënter draait. 


PROFESSIONELE & BEHEERDE DIENSTEN  | 
INTEROPERABELE SYSTEEMCOMMUNICATIE  |  STANLEY APP

Jouw bedrijf staat of valt met een goede connectiviteit. Het UNA-ecosysteem helpt je jouw netwerken te beveiligen door cyberbedreigingen te elimineren. Zo voorkom je onderbrekingen en blijft alles naadloos draaien.


GEAUTOMATISEERD MONITORINGSSYSTEEM  

Mensen zijn de allerbelangrijkste troef van jouw onderneming. Het UNA-ecosysteem helpt je om een veiligere en gezondere omgeving te creëren voor jouw werknemers en bezoekers, want bescherming en een veilig gevoel dragen bij aan de productiviteit.


Hoe beveilig jij de eigendommen, machines en goederen van jouw onderneming? Het UNA-ecosysteem helpt je waakzaam toezicht te houden om de risico’s te identificeren en te beheersen, zodat jij met een gerust hart weet dat jouw activa beschermd zijn tegen verlies en beschadiging.

Jouw werknemers
beschermen

Jouw activa
beschermen

Jouw netwerken
beveiligen

Jouw activiteiten
beheren

HARDWARE - SOFTWARE - INTEGRATIE

 Eén totaaloplossing
voor al jouw behoeften in beveiliging
gezondheid en veiligheid


Bescherm jouw onderneming eenvoudig en naadloos met het UNA™ ecosysteem van STANLEY
Security – zo kan jij je met een gerust hart focussen op de groei en vooruitgang van jouw onderneming.

Neem contact op

 Eén totaaloplossing
voor al jouw behoeften in beveiliging, gezondheid en veiligheid


UNA, één totaaloplossing op maat van jouw onderneming

Het UNA-ecosysteem van STANLEY Security is volledig op maat te personaliseren. Wij ontwerpen en integreren het systeem zodat het voldoet aan de unieke beveiligings-, gezondheids- en veiligheidsbehoeften van jouw onderneming en sector.

Maak vandaag nog een afspraak met één van onze experts en ontdek hoe UNA jouw onderneming.

Transformeer Jouw 
Onderneming Nu 

Wij stellen UNA™ aan je voor:
Eén ecosysteem.
 Eindeloze oplossingen.

Het UNA-ecosysteem integreert verschillende oplossingen en diensten in één naadloze ervaring.

Maak jouw bedrijf veiliger, gezonder en efficiënter met UNA™.

Eenvoudig en naadloos. 

 Eén ecosysteem.

Bescherm wat voor jouw onderneming telt.

Wij stellen jou UNA™ voor:
Eén ecosysteem.
 Eindeloze oplossingen.

Hoe UNA de wereld veiliger,
gezonder en efficiënter maakt

UNA's verbonden hardware- en softwareoplossingen kunnen proactief jouw werknemers beschermen, jouw activa beschermen, jouw netwerken beveiligen en jouw activiteiten beheren.

Diezelfde oplossingen kunnen ook gegevens met Artificiële Intelligentie (AI) en Machine Learning (ML) om proactief problemen op te lossen en inzichten te verschaffen die operationele efficiëntie verhogen.